Eigen rouwdrukwerk

Wij bieden een extra, snelle en complete service door zelf het rouwdrukwerk te verzorgen.

Wij kunnen u garanderen dat het rouwdrukwerk tot in de kleinste details wordt verzorgd met oog voor precisie en juistheid. Wij hebben een ruim assortiment rouwbrieven (enkele en dubbele) en rouwkaarten op voorraad, alsook diverse soorten rouwomslagen. Het gewenste aantal rouwpostzegels en de gekozen rouwomslagen worden onmiddellijk meegegeven, zodat de familie al kan starten met het klaarmaken daarvan.

Het opstellen en formuleren van de rouwbrief gebeurt in samenspraak met de familie, waarbij elke persoonlijke inbreng steeds nauwkeurig wordt verwerkt. Door de kleuren en de lettertypes af te stemmen op het gekozen rouwdrukwerk, wordt dit eigentijds en persoonlijk.

Wij opteren ervoor om de proefdruk onmiddellijk op de gekozen rouwbrief of rouwkaart af te geven, zodat de familie onmiddellijk kan zien hoe het rouwdrukwerk zal afgeleverd worden. Pas na goedkeuring van de proefdruk, wordt het drukken gestart. Daar wij zelf instaan voor het rouwdrukwerk, zijn wij niet gebonden aan openingsuren of dagen, wat de familie alleen maar ten goede komt. Tevens bezorgen wij stijlvolle kleine kaartjes als uitnodiging voor de rouwmaaltijd, die tussen de rouwbrief of rouwkaart worden gestopt.

 

Hetzelfde principe passen wij toe bij het drukken van gedachtenissen

Wij proberen telkens om iedere gedachtenis zo persoonlijk mogelijk te maken, waardoor aandacht wordt gegeven aan de vorm, tekst, …, kortom de wensen van de familie worden gerespecteerd. Daar het vinden van de juiste tekst op de gedachtenis niet zo vanzelfsprekend is, hebben wij ook een lijvig bundel tekstjes en gedichtjes, dat aan de familie wordt meegegeven zodat zij dit in alle rust en stilte kunnen voorbereiden.

Website ontwikkeld door Netcrew