Wie zijn we?

Francis Hessel en Sofie Devooght zijn een jong, dynamisch koppel, die het aandurfden om hun eigen rouwcentrum op te starten in Ieper.

Begrafenissen Druant is in de loop der jaren een gevestigde waarde in Ieper geworden. Op 1 juli 2010 namen wij zijn zaak over om deze met dezelfde gedrevenheid en enthousiasme verder uit te bouwen. Het beroep van begrafenisondernemer in al zijn facetten kent voor Francis geen geheimen, daar hij meer dan 13 jaar full time bij een gerenommeerde begrafenisonderneming te Poperinge werkte.

Sofie werkte meer dan 14 jaar als advocatenassistente bij een befaamd advocatenkantoor in Brugge. Het spreekt dan ook voor zich dat zij alle administratieve taken en de boekhouding voor zich neemt.

Beiden zijn wij heel vertrouwd om met mensen om te gaan, zo zorgen wij voor een gevoel van rust en geborgenheid.

Wij zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar op het nummer 057/44 66 10 (Ieper) en 057/44 66 12 (Poperinge).  U kunt ons natuurlijk ook altijd online bereiken via ons mailadres info@rouwcentrumhessel.be

Ondanks deze huidige maatregelen proberen wij de rouwende familie zo goed als mogelijk bij te staan in de voor hen moeilijke periode zodat zij toch waardig en sereen afscheid kunnen nemen van hun geliefde.  

Francis & Sofie en het volledige team van Rouwcentrum Hessel 
Website ontwikkeld door Netcrew